lauantai 20. lokakuuta 2012

» Hieman miittikuvia

Juup, eli olin tänään miitissä, ja sain vain muutaman kuvan. Koska ensiksi olimme jossain "kuunteluhuoneessa" ja en voinut kuvata siellä kun oli liian vähän valoa :/ Mutta seuranani oli PiccoloMilzy Choi/Cinderellavalkoinen jänis, Piccolon pikkusisko, Kwon (pullip Suomessa) ja tietenkin minä :D. Porukkaa ei ollut paljoa, mutta kiitos niille ketkä olivat oli ihanaa seuraa♥. Juu no tässäpä nämä minun miitti otokseni, joita ei ole paljon.

Tässä kuvassa laatu jotenkin kärsi(?) No mutta "puolikas" ryhmis.

Ja tässäpä olisi toinen puoli, Rowena ihanan ylivaloittunut >:3



Mun oma pieni Romppu

^^

Piccolon William ja Cinderellan Sachiko

Cinderellan kaunis Suri

valkoisenjäniksen Katherine.

Ja loppuun vielä Piccolon London.

Juu eli kaikista nukeista en todellakaan saanut kuvia, ja anteeksi kun kuvia oli näin vähänlaisesti, yritän postailla pian paljon paljon enemmän. Mutta kiitos miitissä olijoille ihanasta miitistä!~ Ai niin pahoittelen laatua, se hiukan kärsi ja minun ihana kamerani temppuili mukavasti.

xoxo: Strawberry & dolls~

6 kommenttia:

  1. Ihania kvia. Teillä näytti olevan kivaa owo Sano valkosellejänikselle terkkuja, sillä millakin on pullip elishabet (emily). Toivottavasti tapailtaisiin miiteissä C:

    VastaaPoista
  2. Oioi, tosi ihana miitti varmasti! <3 Kaikki nuket on tosi söpöjä ja sulosia ja kaikkee. : 3 Mäki haluun jo johonki miittii~~

    Nukkeblogini~ http://eltsunpullipblogi.blogspot.fi

    VastaaPoista
  3. Ihana miitti teillä näytti olevan ! Ooh.. Ovatko London ja tuo pinkkiperuukkinen molemmat Piccolon? Todella hienosti customoitu molemmat, niinkuin kaikki muutkin nuket.

    Voitit muuten blogini Give Awayn! Lisätietoa voitosta blogistani.

    mimosannukkeblogi.blogspot.fi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olen nyt lähettänyt sinulle voitostasi viestin sähköpostiisi nwn !

      Poista
  4. Aaws, ihania nukkeja kaikki ^w^

    VastaaPoista