keskiviikko 13. helmikuuta 2013

→ Louis ←

Heij ~ 

Juu, eli tällänen pikkunen juttu Louiksen luonteesta. Louiksenhan ostin siis efiltä / Izhalta. Louis on malliltaan Taeyang Lunatic White Rabbit, mutta hiukan kustomoitu. Chipit, peruukki ja obitsu on vaihdettu :D ! Mutta siis juu ömm, Louis kertoo siis tässä " itsestään ". 
"Mmh, ai siis kerron jotain itsestäni ? Eli oon Louis ja oon 18 vuotta ja mitä muuta ? No, öö.. Mua yleensä kutsutaan Louikseks tai Luiksi, mutta ei mulla kai oo muita lempinimiä, paitsi että pari Mansikan kaverii kuttuu mua Luigiks yms. Tulin tänne, oikeastaan vain etsimään yhtä kaveriani, mutta katotaan nyt miten käy, en oo vielä ees menny sinne :D


Onhan mulla perhekkin, pari siskoo ja vanhemmat, ei nyt mikään erityinen perhe siis. Emmä oo ollu mun siskojenkaa pariin vuoteen tekemisissä, sanotaanko vaikka noin viiteen vuoteen. Oon aina vihannu mun perhettä, ainakin mun vanhempia, ne oli sellasii kauheita ja määräileviä. Eihän sitä kukaan kestäny. Mä asuin lapsuuteni Ranskassa, se oli siinä jopa hyvää, mutta mikään muu ei ollu. Mut jopa ilmotettiin johonkin outoon kouluun, jossa  piti käyttää kouluasuja ja olla tosi kiltisti. Olihan sielläkin pari mun kavereista, mutta ei todellakaan kaikkia. 


Onhan mulla kavereita, ja aina tulee olemaan. En oo vaan nähny niitä muutamaa pitkään aikaan. Ne nauraa aina mun elämän haaveille, haluun kokiks, mutta emmä nyt hirveesti itekkään usko, että musta kokki tulee, eikä varmaan kukaan muukaan, jos Kotsa on aina ollu 7 niin ei kukaan usko että siitä nyt mitään hyvää kokkia syntyisi. Ei mun mitkään numerot oo taivaissa, tuntuu ettei oo missään hyvä niin ajattelee hommaavansa helpon ammatin. Ehkä musta vois tulla joku futari, koska liikka on ainut 10, mutta en mä haluu sellasta.. Mä haluun olla kokki.Mä oon kaveriporukan pelle, oon sottapytty ja nauran omille jutuilleni. Jotkut vaan osaa tehä jotain ja mä en osaa kun naurattaa. Mutta kait sekin on ihan hyvästä ? Ainakin mulla riittää huumorin tajuu. Mä jopa mietin vasta sen jälkeen, kun teen. Mut on heitetty ulos varmaan joka koulusta viikon sisällä ulos, mutta musta vaan oon rohkee kun kokeilen kaikkee. Mutta nykyään oon liikunta-painotteisessa koulussa, jossa on mun kavereita jne. 


Oon itse asiassa h*lvetin tyytyväinen itteeni, koska ei kukaan oo täydellinen, joten ihan hyvinhän mulla meneee. Yleensä kukaan ei ees tykkää musta oon niitten mielestä idiootti, joka hakee vaan huomiota pelleilemällä, mutta ei ne tajuu, niillä ei oo huumorin tajuu. Okei, kyllä mä ymmärrän, että mulla ois jonkun verran parannettavaa. Ainakin koulun suhteen, mutten jaksa kiinnittää siihen huomioo, ei se oo elämässä tärkeintä. 

~ Louis 
                                                                                       

Voisin laittaa tähän vielä jotain kuvia Rompusta nykyään. Sen ulkonäkö on muuttunu, tosin ei paljoo. Mutta se on nyt ihanampi. Jotkut teistä ei saata tykätä, mutta ite tykkään, ehkä jopa enemmän kun ennen :DD
Ainiin sitten vielä loppuun tällänen asia, se juoni mitä oon tekemässä. I stop it. Oisin tarvinnu siihen 5 nukkee lisää ja muutenkin se oli aika sekava. Alotan ihan perusjuonen, mmh, varmaan lauantaina. Louiksen saapumistarinasta siis. Teen tähän perusjuoni juttuja. Nyt tähän loppuun siis. 

→ Vanille on siis Mikurun isosisko, eli Mikuru on vieläkin mukana kuvioissa mutta ei vaan kadonneena ihmemaahan, vaan tulee huhtikuussa kunhan tilaan sen. Eli IHMEMAATA EI OLE, tämä juoni ei ole siis fantasiaa, vaan ihan perus. Saatan kuvata muutaman kuvatarinan nukkumatin ja hänen nukkejensa kanssa, mutta jotkut myös näin omien nukkejen kesken <3 ~ 

~~~~~~~~~~~~~

See you :D

xoxo: Mansikka10 kommenttia:

 1. Uuh, Louis on ihanina like always! <3 Kato nyt miten söppänä se on <3 Awws, toi sen "kertomus" :3 ! Jaja ymmärrän ton sun juonen lopettamisen, jos tarttesit niin paljon nukkeja ja et keksiny lisää juonta yms., mutta jään ehkä vähän kaipaa ihmemaa juonta, muttaah tulee tästä normaalistakin varmaan aivan mahtava! (:
  Louis on oikeesti liian sulonen ;___; <3 Ja Romppu ihanainen, anna mun kaikki kestää ;n;<3 Sen ihana joujoun loli mekko on uber cute <3!

  Öääh, sekoon, paipia ehehhe :D

  VastaaPoista
 2. UUhh!!! Louis sexypoeka!!<3<3<333
  Muumin pieni poeka >:333 Toi kertomus oli hianooo :33 Mutta ois ollu kyllä kiva toi ihmemaa juoni mutta ehkä parempi näin kuitenkin jos sun ois pitäny vielä se 5 nukkee hommata niin :OOO Mutta mutta Romppu on uuber sulonen jajaja tuun varastaa sen ja toi joujoun mekko on aivan yli suloinen kans ja AHHHHHHH!!!!! *repii hiuksiaan* >//<
  Toivottavasti postaat pian koska haluun lukee nopeasti sexypojan saapumistarinan >:3333

  VastaaPoista
 3. Toi taikku on nii ihana <33333 !!!! oon kade sulle ;D

  VastaaPoista
 4. Louis on ihana taejankki ♥♥ En malta oottaa sitä tarinaa !!

  ~~♥~~
  rainbows-across-the-sky.blogspot.fi
  ~~♥~~

  VastaaPoista
 5. Aww, Louis! :3 Yli-ihana Louis! On niin komee et ei rajaa ♥ chipitkin on niin puoleensa vetävät ja LWRabbit? ÖuÖ oikeesti!? Ei kyllä heti tajuais, mutta komia miäs on... -u- Ja Romppu on tosi nätti myös! ^^ Tyksin tosi paljon! ♥

  VastaaPoista
 6. aaawwwwwss<3<33<3<3<3 Louis u stole my heart♥

  VastaaPoista
 7. Louis on ihana! ♥ Onko noi huulet stocit?
  Ja Romppuki on tosi nätti <33

  VastaaPoista
 8. Louisin kolmannen kuvan poseeraus on jotenkin...erikoinen. " Kivoja kuvia muuten! : D. Ja sexy Louis.

  VastaaPoista
 9. Ketttu sentää, sä osaat kuvata tota pojua paljo paremmin ku minä osasin !! :D Mutta hyvään kotiin on näköjään mennyt. ^^ Ihania nää sekä Luigiparsa- että Romppukuvat, ja tuo Luutamiehen (hienonimi) tarina ♡♡ aws.

  Oot nii taitava kuvaamaan en kestä ;_;;; !! ! ! !!1

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Buahah haastoin sut >8D - http://whostolemyicoffin.blogspot.fi/2013/02/blogitunnustus.html

   Poista